Huistheater De Steenakker
Huistheater De Steenakker is een mooi klein theater wat ligt in de landerijen van Haps.
Geweldige sfeer, prachtige plek.

Cultuurstroom Nijmegen

Cultuurstroom vormt een gevarieerd gezelschap van Nijmeegse cultuurproducenten, waar- onder vormgevers, podia, kunstenaarscollectieven, bands, architecten, musea, schrijvers, zang- en muziekverenigingen, kunsteducatieve organisaties, beeldende kunstenaars, galeries, striptekenaars, theatermakers, enzovoorts.

Cultuurmij Oost
Cultuurmij Oost adviseert bij het ontwikkelen van sociaal artistieke samen- werkingsprojecten. Binnen deze kunstpraktijk zijn de mogelijkheden van de deelnemers leidend voor de projecten. Professionele kunstenaars hebben altijd een actieve rol bij de uitvoering. Hiermee is de kwaliteit gewaarborgd.

Marlieke Overmeer
Steeds ben ik op zoek naar het wezen van de dingen. Hoe deze zichtbaar te maken in haar voor- en achterkant. Mijzelf in verschillende waarheden.

Klanklichaam
Met muziek werkt u op inspirerende wijze aan uw persoonlijke ontwikkeling

Kontekst grafische vormgeving
Een goede grafische vormgeving laat de ziel van uw bedrijf zien en zorgt voor herken- baarheid. Al ruim 10 jaar vertaalt Kontekst idee en uitstraling in beeld, kleur en vorm.

HollandVorm, studio voor grafische vormgeving en webontwerp
Licht, ruimte, vorm en helderheid zijn kenmerken van een Hollands landschap. Deze elementen zijn voor HollandVorm dan ook een belangrijke inspiratiebron. Vanuit het oosten van Nederland waar deze elementen nog volop aanwezig zijn creŽren we tijdloze en heldere ontwerpen.

De Poëziekoerier
De Poëziekoerier schijft en redigeert teksten, beschikt over ene eigen poëziewinkel en organiseert regelmatig culturele activiteiten.